Financovanie vzdelávania v Slovenskej republike – história a súčasnosť - Baláži, Peter
Školstvo na území Slovenska v 16. storočí. Školské reformy Márie Terézie a Jozefa II. Slovenské školstvo v 19. storočí. Vývoj slovenského vysokého školstva. Školská reforma v roku 2008.