Globalizácia participatívnej paradigmy vlastníctva - Lysák, Ladislav
Participatívne formy vlastníctva. Podstata systému ESOP (Employee Stock Ownership Plan). Internacionalizácia modifikácií participatívnej paradigmy vlastníctva. Aplikácia princípov ESOP v USA, v Indii. Predpoklady aplikácie ESOP v podmienkach SR.