Quo vadis, manažment? - Marsina, Štefan
Manažment je to, čo má odstrániť chaos a zmätkovanie v organizáciach. Manažérske funkcie - plánovanie, organizovanie, personalistika, vedenie ľudí a kontrolovanie. Princípy, postupy, metódy a techniky, ktoré možno študovať.