Aktuálne trendy fúzií a akvizícií - Pásztorová, Janka, 1960-
Fúzie a akvizície patria aj na začiatku 21. storočia k efektívnej možnosti rastu a expanzie spoločnosti. Autorka na základe analýzy celkových hodnôt fúzií a akvizícií, ich teritoriálnej a odvetvovej štruktúry, a prístupov jednotlivých autorov k problematike fúzií a akvizícií identifikuje motívy, prínosy, možné riziká fúzií a akvizícií v high-tech odvetviach.