Umění komunikace v obchodě - Ďuricová, Jitka
Umenie správneho komunikovania v obchodných rokovaniach. Verbálna a neverbálna komunikácia. Zmena správania, zlepšenie komunikačných zručností a ďalšie kroky a ciele efektívnej obchodnej komunikácie.