Ako fungujú roboty pre obchodovanie na kapitálových trhoch - Bačišin, Vladimír
Problém fungovania burzových robotov, umožňujúce automatické obchodovanie s cennými papiermi. Prístupy dohliadacích orgánov nad kapitálovými trhmi k používaniu burzových robotov maklérskymi firmami.