Správa z konferencie Trnavské právnické dni 2012 - Králičková, Barbora
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala v dňoch 20.-21. septembra pod názvom Hodnotový systém práva a jeho reflexia v právnej teórii a praxi