Elektronické doručovanie a elektronické služby daňových subjektov sa posúvajú na rok 2014, resp. 2015 - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
V rámci zrýchlenia komunikácie so správcom dane a zjednodušenia procesov pri správe daní sa prijali aj zmeny v zákone o správe daní v oblasti spôsoboch podania a doručovania písomností. Daňový poriadok zaviedol v roku 2012 rozvoj elektronickej komunikácie a získavanie údajov za účelom zvýšenia informácií o subjektoch, avšak účinnosť týchto zmien sa posúva na roky 2014 a 2015. Ide o nasledovné oblasti: Povinné elektronické doručovanie podaní vybraných subjektov sa posúva na 1.1.2014. Doručovanie elektronickými prostriedkami a elektronické služby ostatných subjektov sa posúvajú na 1.1.2015.