Systémy riadenia v oblasti kvality, environmentu a bezpečnosti - Rusko, Miroslav
Nástroje na auditovanie manažérstva kvality, environmentu a bezpečnosti. Medzinárodné normy radu ISO 9000 a ISO 14000 a význam auditov ako nástroja manažmentu pre monitorovanie efektívnej implementácie politiky kvality a environmentálnej politiky organizácie. Manažérstvo kvality. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Základné systémy riadenia BOZP používané v EÚ a vo svete. Manažérstvo informačnej bezpečnosti. Manažérstvo potravinovej bezpečnosti. Manažérstvo rizika. Environmentálne manažérstvo.