Vývoj svetového HDP v strednom a dlhom horizonte - Trnovský, Karol, 1983-
Problematika výkonnosti svetovej ekonomiky a jej budúci vývoj. Analýzy MMF, OECD či PWC, ktoré poskytujú komplexný pohľad na vývoj hlavných tvorcov svetovej dynamiky. Trendy a zmeny vo svetovom hospodárskom vodcovstve.