Vysokoškolská odbornost versus požadavky trhu na kvalitu edukace - Berka, Oldřich
Analýza vzťahu medzi trhom práce a vzdelaním. Disproporcie medzi kvalifikáciou a trhom. Požadovaná kvalifikačná úroveň.