Kam kráčaš eurozóna? - Novák, Marcel, 1979-
Koordinácia hospodárskych politík EÚ pomocou vytvorenia systému zahrňujúceho stanovené sankcie v prípade porušenia pravidiel rozpočtu. Prevencia pred ďalšou možnou krízou. Otázky napredovania ekonomík jednotlivých štátov EÚ.