Decision - making in the process of innovation - Ferencz, Vojtech
Dôležitým nástrojom v každom inovačnom procese je výber optimálneho variantu inovačnej stratégie alebo inovačného projektu. Chápanie rozpodovacích procesov. Rozhodovanie o optimálnom variante inovačného projektu. Základ úspešného rozhodnutia.