Aplikácia systémov manažérstva v praxi - Karkalíková, Marta
Význam jednotlivých systémov manažérstva. Integrácia systémov manažérstva. Vytváranie podmienok pre zvyšovanie konkurencieschopnosti organizácie a dlhodobej prosperity.