Spolupráca SR a Ruska v energetickej sfére - Gonda, Vladimír
Spolupráca SR a RF v ropno-plynárenskej sfére a v oblasti jadrovej energie. Iniciatívy Slovenska na zvýšenie svojej energetickej bezpečnosti po rusko-ukrajinskom plynovom spore v januári 2009.