Interkultúrne problémy v pohraničnej oblasti Slovenska a Rakúska - Mečiar, Radoslava
Problematika voľného pracovného trhu a jeho uvoľňovanie pre nové pracovné sily po vstupe Slovenska do Európskej únie. Legislatívne obmedzenia pracovného trhu a migrácie za prácou medzi Rakúskom a Slovenskom.