Komunikácia firmy v európskom prostredí - Pápaiová, Adriana
Vzájomná výmena myšlienok a každodenná komunikácia ako kľúčový faktor správania firmy v rámci firemného a trhového prostredia. Poznanie komunikačných faktorov firmy a ich spoločensko-ekonomický význam.