<The> European Union in economic diplomacy - Strelinger, Ján, 1964-
Dôležité rozhodovacie a rokovacie procesy, fungovanie hospodárskej diplomacie v medzinárodných rokovaniach a vzťahoch, preferencie politiky Európskej únie a akú úlohu zohráva EÚ v hospodárskej diplomacii.