Von "Brot und Arbeit" zu Vernichtung und Zerstörung - Innsbrucks Wirtschaft im zweiten Weltkrieg - Strobl, Philipp Luis
Hospodársko-historické hľadisko, ktoré analyzuje sedem rokov trvajúce pričlenenie hlavného mesta Tirolska - Innsbrucku k nacionálno-socialistickej Nemeckej ríši.