Mocenské zmeny vo Francúzsku vo volebnom roku 2012 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Charakteristika prezidentských kandidátov pre prezidentské voľby 2012. Výsledky prezidentských volieb 2012. Parlamentné voľby 2012.