Model Európskej menovej únie a riešenie dlhovej krízy - Lipková, Beata
Analýza vplyvu dopadov finančnej a dlhovej krízy na postup vlád členských štátov v súvislosti s posilnením hospodárskeho riadenia EMÚ.