Ekológia: logistika si uvedomuje zodpovednosť - Brezovský, Jozef
Podiel viny logistických firiem na znečisťovaní životného prostredia. Zodpovednosť logistiky voči prostrediu. Znižovanie uhlíkových emisií. Ekologické správanie firiem DHL, TNT. Sklady v znamení trvalo udržateľného rozvoja. Využívanie slnečnej energie.