Slovenská republika na ceste k cieľu Stratégie Európa 2020 - Spišáková, Emília, 1983-
Súčasná pozícia Slovenskej republiky vo financovaní výskumu a vývoja v rebríčku Európskej únie. Úroveň financovania výskumu a vývoja v regiónoch SR. Štruktúra výdavkov na výskum a vývoj v SR. Reálnosť dosiahnutia cieľa Stratégie Európa 2020.