Boj o alternatívy pokračuje - Hudec, Marián
Technicky využiteľný potenciál zdrojov obnoviteľnej energie a výstavba vodných elektrární na Slovensku. Koncepcia využitia hydroenergetického potenciálu vodných tokov SR do roku 2030, ktorú schválila vláda v marci 2011.