Pozoruhodná dynastia Lackovcov - Holec, Roman
História garbiarskej rodiny s tradičnou remeselnou výrobou, ktorá sa stala svojimi podnikateľskými a spoločenskými aktivitami súčasťou moderných slovenských dejín. Rodinné podniky s viacgeneračnou podnikateľskou tradíciou.