Podpora investícií do vedy a výskumu formou daňových úľav pre podniky v Slovenskej republike a vo Veľkej Británii - Kušnírová, Jana, 1977-
Podoby daňovej podpory vedy a výskumu v krajinách Európskej únie. Daňové úľavy na vedu a výskum vo Veľkej Británii. Poskytovanie daňovej úľavy na vedu a výskum v Slovenskej republike.