Finančná riziková tolerancia študentov Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave - Brokešová, Zuzana, 1985-
Teoretické prístupy k finančnej rizikovej tolerantnosti a spôsoby jej merania.