Informácia o realizácii aktivít projektu "Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Novák, Marcel, 1979-
Informácia o cieľoch a zámeroch projektu Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.