Finančná gramotnosť a vzdelávanie v kontexte vývoja na finančnom trhu - Čonková, Monika, 1976-
Vývoj na finančných trhoch a jeho vplyv na spotrebiteľov. Ochrana spotrebiteľov finančného trhu. Prieskumy finančnej gramotnosti. Opatrenia pre zlepšenie finančnej gramotnosti.