Študijné pobyty a ich praktický význam pre výučbu reálií - Mrázová, Mária
Význam cudzojazyčnej komunikácie v súčasnosti. Prezentácia dvoch úspešných študijných pobytov študentov Fakulty medzinárodných vzťahov a Fakulty aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave v Nemecku.