Vývoj závislosti trhovej kapitalizácie od EBITDA v automobilovom a hutníckom odvetví - Slivková, Adela, 1986-
Určenie závislosti trhovej kapitalizácie od EBITDA v spoločnostiach automobilového priemyslu za sledované obdobie 2002 - 2011. Finanční analytici pri rýchlom výpočte hodnoty podniku, t. j. trhovej kapitalizácie, používajú násobok EBITDA.