[Marketingová komunikace] - Lieskovská, Vanda, 1961-
Recenzia na monografiu, ktorá predstavuje podrobný návod realizácie komunikačných aktivít od všeobecnej komunikačnej roviny, cez podnikovú komunikáciu, komunikáciu so zákazníkom, ale nezabúda ani na rovinu komunikácie.