Uplatnenie predmetu Medzinárodný manažment a medzinárodné podnikanie v rámci študijného odboru Ekonomika a manažment podniku - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Miesto a genéza predmetu v študijnom odbore Ekonomika a manažment