Miesto a význam predmetu Manažérstvo kvality v integrovanom systéme študijného odboru Ekonomika a manažment podniku na študijnom programe Finančné riadenie podniku - Mizla, Martin, 1955-
Základné súčasné charakteristiky predmetut Manažérstvo kvality.