Prepojenie teoretických poznatkov s praktickými analýzami stavu ekonomík prostredníctvom predmetu Hospodárska štatistika - Megyesiová, Silvia, 1969-
Historické súvislosti zavedenia výučby predmetu Hospodárska štatistika. Ciele a obsahová náplň predmetu Hospodárska štatistika.