Analýza trhovej rovnováhy v prípade zmeny nepriamej dane - Grisáková, Nora, 1978-
Analýza vplyvu spotrebnej dane z benzínu na trhovú rovnováhu s uvedeným palivom. Odhad parametrov funkcie dopytu a ponuky po benzíne.