Zľavomaty - marketingový nástroj v cestovnom ruchu - Sumková, Miroslava
Miera využitia internetového pripojenia v Českej republike a miera záujmu zákazníkov o využívanie zľavových portálov. Tématika zľavových portálov a možné negatívne a pozitívne dôsledky, ktoré hoteliérov čakajú pri uzavretí partnerstva so zľavovými portálmi.