History marketing kultúrne dedičstvo v cestovnom ruchu - Lenovský, Ladislav
Čo patrí do kultúrneho dedičstva. Hodnota kultúrneho dedičstva. Prítomnosť a ponuka kultúrneho dedičstva ako dôležitý rozhodovací faktor návštevníkov. Kultúrne dedičstvo v architektúre a staviteľstve. Kultúrne dedičstvo v interiéri hotela. Folklór žiadaný nielen domácimi ale aj zahraničnými účastníkmi cestovného ruchu. History marketing čaká na svoju príležitosť.