Hodnotenie inovačnej výkonnosti vybraných poľnohospodárskych podnikov a ich vplyvu na miestny a regionálny rozvoj - Malatinec, Tomáš
Vplyv inovačného impulzu v poľnohospodárstve, namodelovaného podľa štatistického vyhodnotenia zistených údajov, na prepojené sektory (lesníctvo, služby a potravinárstvo) a v konečnom dôsledku na miestny a regionálny rozvoj.