Atraktívnosť regiónov Slovenska v cestovnom ruchu z hľadiska dopytu obyvateľov Poľska - Pompurová, Kristína
Porovnanie návštevnosti Slovenska s potenciálom poľského trhu. Vzájomný vzťah vnímania Slovenska poľskými respondentmi s vnímaním ideálnej cieľovej krajiny pre daný trh. Poliaci ako návštevníci v cestovnom ruchu preferujú blízke regióny s hornatým reliéfom a možnosťami pre športovo-rekreačné aktivity. Existuje tu však priestor pre zvýšenie návštevnosti regiónov Slovenska.