Štúdia závislosti daňovej konkurencie a daňového zaťaženia členských štátov Európskej únie - Teplická, Katarína
Analýza závislosti daňovej konkurencie a daňového zaťaženia členských štátov EÚ na základe regresnej analýzy a analýza vybraných argumentov v prospech daňovej konkurencie v oblasti priamych daní a proti nej.