Vzťah primeraného zisku a rizika v hromadnej osobnej doprave na Slovensku - Poliak, Miloš
Analýza súčasných požiadaviek na stanovenie primeraného zisku. Analýza rizík ovplyvňujúcich primeraný zisk v hromadnej osobnej doprave. Rozdelenie rizík ovplyvňujúcich primeraný zisk. Vyjadrenie vzťahu primeraného zisku a rizika.