Náhrada príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca od 1. 1. 2013 - Strýčková, Jolana
Podmienky a spôsob poskytovania náhrady príjmu pri dočasnej PN. Denný vymeriavací základ od 1.1.2013. Posúdenie náhrady príjmu na daňové účely a odvodové povinnosti. Kontrola dodržiavania liečebného režimu počas prvých 10 dní dočasnej PN zo strany zamestnávateľa. Kontrola dodržiavania liečebného režimu od 11-teho dňa dočasnej PN zo strany Sociálnej poisťovne. Príklady z praxe.