Systému SEPA se nevyhneme - Kadlec, Tomáš
Implementácia systému SEPA (Single Euro Payments Area), bude záväzná i pre krajiny mimo eurozónu. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 260/2012, ktorým sa stanovia technické a obchodné požiadavky pre úhrady a inkasá v eurách.