Poroste využití bezkontaktních plateb a e-commerce - Gajdoš, Marcel
Vývoj platobných kariet v Českej republike v roku 2012 podľa údajov Združenia pre bankové karty. Využívanie a priemerná výška úhrad platobnou kartou ako aj priemerný výber hotovosti z bankomatu. Nárast mobilných platieb.