Využívanie kompenzačných a stabilizačných cvičení v telovýchovnom procese - Lörincziová, Drahomíra, 1971-
Vysvetlenie pojmu kompenzačné cvičenia a stabilizačné cvičenia. Príklady kompenzačných a stabilizačných cvičení.