Mediácia ako súčasť modernej školy venujme pozornosť riešeniu konfliktov žiakmi - Bieleszová, Dušana
Riešenie konfliktov v školskom prostredí. Angažovanosť pri vytváraní pravidiel a komunikácia založená na osobnom prístupe. Proces zavádzania mediácie v školskom prostredí.