Biomasaker po slovensky - Sibyla, Pavel
Cieľ Európskej únie - zvýšiť do roku 2020 podiel energie z obnoviteľných zdrojov na pätinu z celkovej spotreby. Výroba energie z biomasy. Drevná štiepka z odpadového dreva ale aj z kvalitnejšieho vlákninového dreva. Niektoré negatívne stránky výroby biomasy.