Spoločenské reflexie nové požiadavky na produkciu podniku - Kassay, Štefan
Vplyv globalizácie a premeny súčasného sveta pod vplyvom turbulencie, zvyšujú neurčitosť správania sa politicko-ekonomických subjektov a rozhodujúcim spôsobom determinujú aj správanie podnikov. Súčasťou je i tvorba spoločenských hodnôt a stanovenie podmienok tak, aby neposkytovali neoprávnené zvýhodnenie ktoréhokoľvek vlastníctva.