Role retailu v marketingové komunikaci značek - Barčík, Tomáš
Proces integrovanej marketingovej komunikácie presahuje vlastné komunikačné kanály jednotlivých značiek. Kompetencie, ktoré očakávajú výrobcovia (vlastníci značiek) od relailerov v úlohe nástrojov marketingovej komunikácie.